Change Your Inner World

collega's zittend aan de balie werken bespreken project op de werkplek - coach stockfoto's en -beelden

De hele wereld om je heen is een weerspiegeling van jezelf. Overal waar je gaat, zullen lege omgevingen dit weerspiegelen. Je lichaam weerspiegelt je ziel en met je eigen gemoedstoestand. Als je lichaam goed voelt, voelt je ziel goed. Daarom is de fundamentele waarheid dat jouw wereld jouw wereld is. De vraag rijst dan: "Als dit waar is, moet ik mijn omgeving veranderen. Maar niets is buiten je controle. De wereld is een weerspiegeling van jou. Als je de gewoonte hebt om boos te worden, laat dan alle negatieve emoties los. in je lichaam en kijk wat er zal gebeuren. Je woede zal verdwijnen! Loslaten en accepteren zal nieuwe deuren openen om een ​​andere wereld te creëren. Je wereld zal vol medeleven, geluk en heelheid zijn. Armoede en verdriet kunnen zich niet uiten als je dat niet doet' t jezelf toestaan ​​om dingen te verzamelen. Als je denkt dat je je potentieel hebt beperkt, dan is dat precies de waarheid. Je hoeft niet hard te werken voor je zelfontwikkeling. Als je gelooft dat je op enigerlei wijze beperkt bent, dan is het goed dat je jezelf ervan overtuigt dat dit over jezelf gaat en in plaats daarvan ervoor kiest om je mogelijkheden te zien en groter te worden en te zijn. De wereld zal natuurlijk een betere plek zijn voor deze acceptatie. Ik vertel mijn cliënten dat als ze verandering in hun omgeving willen, ze eerst hun innerlijke wereld moeten veranderen. Verandering gebeurt in jezelf. Hoe meer je dit accepteert en je potentieel realiseert, hoe meer de wereld om je heen dit zal weerspiegelen. Je moet de wereld veranderen terwijl je je overtuigingen over jezelf verandert. Zelfs met de wetenschap dat je alleen jezelf kunt veranderen, als je innerlijke zelf verstoord is, heb je geen kans op toekomstige groei. Daarom, je moet eerst je innerlijke wereld veranderen. Je innerlijke verandering zal de wereld om je heen op een geweldige manier beïnvloeden. Verandering begint met een verandering in het innerlijk. Dit heeft dan gevolgen voor de buitenwereld.

Zoals ik eerder al zei, kunnen we de toestand van de wereld buiten onszelf niet beheersen. Er zijn enorme hoeveelheden kennis die we vandaag niet kennen en sommige zullen we in de toekomst wel weten. Elk van deze kennis zit in je menselijke geest. We hebben het vermogen om deze informatie voor iedereen beschikbaar te maken door simpelweg te verwachten dat het zich manifesteert. Een van mijn klanten vertelde me op een Afrikaanse werelddag dat je geen controle hebt over wat je nog nooit hebt gedaan. Met andere woorden, er is niet veel dat u in de weg staat om een ​​verandering door te voeren of hogere waarden te creëren. Je kunt alles doen om je beperkingen te overwinnen. Geloven! Het is een zeer bevrijdende uitspraak. Je kan alles doen! Geloof gewoon! Ik botste lange tijd en probeerde te veel van de resultaten te controleren. Niets was belangrijker voor mij dan de resultaten. Ik liet negatieve omstandigheden buiten mijn controle, zoals slecht weer, mijn dag beïnvloeden. Ik laat deze gebeurtenissen de hele dag mijn energie drijven. In plaats daarvan begon ik mijn mentale houding te veranderen en besloot ik een positief persoon te worden. Ik kies ervoor om succesvol en gelukkig te zijn. Ik sta niet toe dat negatieve omstandigheden mijn ziekelijke gezondheid veranderen. Ik bekeek situaties in een ander licht en ineens werd het verkeersidee me duidelijk. Ik maakte mijn sociale leven leuk voor de komende twee dagen. Ik voelde me weer vrij en energiek. Ik bekeek situaties in een ander licht en ineens werd het verkeersidee me duidelijk. Ik maakte mijn sociale leven leuk voor de komende twee dagen. Ik voelde me weer vrij en energiek. Ik bekeek situaties in een ander licht en ineens werd het verkeersidee me duidelijk. Ik maakte mijn sociale leven leuk voor de komende twee dagen. Ik voelde me weer vrij en energiek.

Kun je de wereld buiten jezelf echt veranderen? Het is duidelijk dat je dat kunt. De kracht van je geest is geweldig! Ik zie elke persoon als een eiland dat drijft in een uitgestrekte oceaan. Naar mijn mening kan men met de hulp van velen de kust bereiken. Ik maak van de gelegenheid gebruik om elke persoon in nood te helpen. Ik observeer mensen op straat. In plaats van ze te veroordelen, stel ik ze graag open vragen. Mijn bedoeling is om te kijken of ik oplossingen en antwoorden kan vinden. Ik maak mezelf gelukkig door ieder mens te accepteren als een open kanaal van positieve energie en van daaruit kanaliseer ik automatisch positieve energie naar anderen.

Accepteer zoals het is

Acceptatie :

Je hebt geen controle over het weer, maar je kunt je houding ten opzichte van het weer wel aanpassen. Ik heb geen controle over het weer, maar ik heb geen controle over hoe ik over het slechte of moeilijke weer kan zeggen. Accepteer de wereld als middel en niet als middel voor je zelfrechtvaardiging. Ik accepteer mijn leven zoals het nu is. Het leven is wat het is. Nu moet ik deze situatie accepteren en verandering accepteren. Acceptatieacceptatie is de belangrijkste factor. Acceptatie zelf is de krachtigste modaliteit. Dan kun je bewust beginnen met het selecteren van krachten die consistent zijn met het gevoel, scherper dan het lineaire.unn cijfer. I Epilogue is het verhaal om zo te zeggen.

Je moet jezelf de vrijheid geven om verandering te accepteren. Verandering is onvermijdelijk. Je krijgt elke dag te maken met verandering en op het werk, thuis of in de samenleving. Verandering is een onderdeel van het leven. Met acceptatie kunt u de wijzigingen intern doorvoeren. Weerstand.

You Might Also Like

Leave a Reply